Evenementenagenda 2020


Reiki II cursus - The Usui System of Natural Healing

Start:12-12-2020
10:00
Einde:12-12-2020
17:00

Reiki Usui – 2e graad
The Usui System of Natural Healing

Reiki is Universele levensenergie. ‘Rei’ betekent in het Japans Universeel, ‘Ki’ betekent levensenergie, vitale levenskracht, levenslicht of levensadem. Ook wel bekend als ‘Qi’ of ‘Chi’ in het Chinees of Prana in het Sanskriet. Reiki is een traditionele natuurlijke geneeswijze waarbij de Universele levensenergie via de handen of op afstand wordt doorgegeven aan jezelf of aan anderen. Reiki is een intelligente energie, wat inhoudt dat het doel van Reiki is om te harmoniseren daar waar het stromen mag.

Iedereen kan afgestemd/ingewijd worden op Reiki om zo een kanaal voor Reiki te zijn. Elk levend Goddelijk wezen is bezield met Reiki. Dus iedereen die bezield is beschikt over Universele levensenergie, want dit krijgen we met onze geboorte mee en stroomt door ons heen. Ons Reiki-kanaal of ook wel Prana-buis genaamd, kan echter gaandeweg ons leven door het vormen van blokkades, gedeeltelijk of soms zelfs grotendeels afgesloten raken. Iets wat de natuurlijke stroming van onze oerkracht en ons levenslicht belemmert. Een Reiki-inwijding maakt onze Reiki-kanaal weer openen en harmoniseert ook de chakra’s steeds meer, zodat de Universele levensenergie intensiever door ons hele wezen kan stromen.

Reiki spreekt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan en bevordert dit. Ook brengt het je dichterbij je gevoel, je intuïtie en jezelf. Het wordt makkelijker om uit je hoofd te stappen en meer vanuit je hart te gaan leven. Daar waar Reiki I een mooie basis is en meer voor jezelf is, is Reiki II een verdieping van het voorgaande en reikt het ook een techniek aan waarmee je met energie kunt werken in niet-fysieke dimensies. Ook leer je mentaal genezen voor het omgaan met diepzittende emotionele en psychische problemen. Je leert genezende energie te verzenden zonder dat er direct lijfelijk contact is, iets wat genezen op afstand wordt genoemd. Reiki II is een dieper gaande verkenning van het Zelf, of het dieper weten. Op alle niveaus wordt veel op gang gebracht. Deze graad richt zich met name op het etherisch lichaam(chakrastelsel) en je intuïtie en genezend vermogen nemen geweldig toe. De inwijdingen verhogen de trillingsfrequentie van het fysieke en het etherische lichaam. Na afloop van de cursusdag en alle inwijdingen te hebben ontvangen, ontvang je je Reiki II certificaat.

Inhoud Reiki-cursus 2e graad
• De 3 Reiki II inwijdingen
• Cursusmateriaal
• De Reiki handposities
• De Reiki Symbolen + bijbehorende mantra's
• Meditatietechnieken
• Meditatie oefeningen
• Een Reiki behandeling geven
• Een Reiki behandeling ontvangen
• Een Reiki II certificaat

Praktische informatie
• Datum: 12-12-2020
• Tijd: 10:00 – 17:00 (met tussendoor een lunchpauze)
• Locatie: Praktijk Universal Light
Tiende Penninglaan 69 in Gorinchem
• Parkeren: gratis aan de straat
• Aanmelden: per e-mail naar info@universal-light.nl of via het contactformulier op de website
• Tijdig aanmelden is noodzakelijk, dit i.v.m. de voorbereidingen voor de lunch.
• Financiële investering in jezelf: € 155,- p.p.(dit is incl. lunch, versnaperingen, thee, water, sap). De betaling kan contant bij aanvang op de cursusdag worden betaalt.
•Tip: comfortabele kleding, sloffen en/of comfy sokken is aan te raden gezien de duur van de cursusdag. Eventueel een notitieboekje voor eigen aantekeningen.

Mocht je nog vragen hebben over de cursusdag of over Reiki, stel ze dan gerust. Mocht je elders Reiki I hebben behaald en eerst kennis willen maken om te kijken of dat het resoneert met jou, dan is het mogelijk om eerst een afspraak in te plannen voor een korte kennismaking en/of eventueel een korte of lange Reiki sessie te ervaren.

We werken tijdens de Reiki II cursusdag met max. 2 personen. De cursusdag gaat daarom alleen door voor het bovengenoemde bedrag bij 2 personen. Bij een Reiki cursusdag individueel geldt een ander tarief. Mocht je interesse hebben om Reiki II individueel te doen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor contact met mij op.

Een warme groet,

Ivette Geerman
Praktijk Universal LightTerug naar overzicht


 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info