Even voorstellen...


Hallo, ik ben Ivette Geerman, ik ben moeder van twee kinderen, woonachtig in Gorinchem en ik geniet volop van het leven. Ik ben hobby fotograaf, een echte natuurliefhebber en houd dan ook zielsveel van onze Moeder Aarde en onze Vader Zon. Ik ben dankbaar voor al dat ze mij te bieden hebben en geniet intens van de mooie verbinding die ik met beiden heb. Een verbinding die iedere dag steeds sterker en mooier wordt. 

Ik ben een multidimensionale coach, wat inhoudt dat ik kan waarnemen in meerdere lagen van de dimensies en zo mijn cliënten multidimensionaal kan begeleiden tijdens coaching, een reading en een energetische behandeling, zowel in de praktijk als op afstand.  Ik ben een intuïtieve healer, een hoedster van de Aarde, Inca Sjamaan; Nusta Paqo, wat een ingewijd medicijnvrouw volgens de Inca tradities is. Ik werk dus ook vanuit sjamanisme en doe dit volgens de tradities van de familielijn van Sjamaan Don Alejandro Apaza Machacca uit Peru. Ook ben ik Reiki Master in de Kundalini Reiki én in het Usui Reiki System of Natural Healing. 

Een van mijn levensmissies op Aarde is om mensen te begeleiden naar hun hart, naar hun helderheid en eigen wijsheid. In het hart is alles aanwezig wat we nodig hebben. De weg van het hart is ook de weg om onze natuurlijke verbinding weer te 'herstellen' met onze hoger zelf. We mogen deze natuurlijke verbinding weer én meer gaan herinneren, want kwijt of weg is hij nooit geweest. Wij zijn dit puur vergeten gaandeweg ons leven, dit door de vele blokkades die we hierop kunnen hebben zitten. Ik begeleid met alle liefde van de wereld mensen die om verschillende redenen deze natuurlijke verbinding met zichzelf kwijt zijn geraakt en dit weer wensen te herstellen, de zin in het leven even zoek zijn, geen overzicht meer hebben op eigen leven en/of levensstukken, mensen die vastzitten in patronen, mensen met traumatische ervaringen die hiermee worstelen, hieronder lijden en dit wensen op te ruimen en te helen. Tijdens persoonlijke sessies werk ik samen met mijn cliënten, ik creëer een heilige ruimte zodat we van hieruit in alle rust en veiligheid tot elkaar kunnen komen en kunnen gaan samenwerken. Vanuit deze samenwerking kan er vervolgens heling plaatsvinden daar waar dit wenselijk én verantwoord is in het moment.

Al vanaf mijn jonge kinderjaren ben ik al hooggevoelig dat ik weet, waardoor ik van kleins af aan al veel meekreeg van mijn omgeving. Wat dit allemaal te betekenen had werd mij pas jaren later duidelijk toen ik bewuster ben gaan leven en dus ook bewuster werd van mijn intuïtieve kwaliteiten. Dit is gaandeweg mijn leven steeds meer toegenomen en ik geniet hier enorm van. Buiten kwaliteiten heeft het leven mij ook het nodige aan levenservaringen aangereikt, wat weer resulteerde in een zeer bewogen leven. Een leven vol met zeer uitdagende levenservaringen, een leven met een flinke lessenpakket kan ik wel zeggen. Allemaal zijn we onderweg in het leven, allemaal zijn we kosmische reizigers en allemaal zijn we dragers van een rugzak. De inhoud hiervan is voor iedereen dan ook uniek, met hier en daar wat soortgelijke elementen die we kunnen delen met anderen. Ook wel de gelijkgestemden die we tegen kunnen komen op ons avontuurlijke pad. Ik ben al flink wat jaren bewust onderweg en heb mijn rugzak gaandeweg mijn leven flink op mogen ruimen. Ik had het mezelf voorgenomen om als 14 á 15 jarige puber het allemaal anders te gaan doen, anders dan hoe ik opgevoed ben. Dit is een afspraak die ik met mezelf heb gemaakt, een afspraak waar ik me tot op de dag van vandaag aan heb gehouden. 

Ik  heb er dan ook bewust voor gekozen om van de inhoud van mijn rugzak mijn tools te maken in plaats van dit als zware last met me mee te blijven dragen op mijn levenspad. We hebben tenslotte altijd zelf de keuze of we zwaarder of lichter ons levenspad wensen te bewandelen. Ik koos al vroeg bewust voor het lichter maken van de mijne. Dit heeft mijn kijk op mijn eigen leven en het leven in het algemeen enorm doen veranderen én enorm doen verhelderen. Iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben, want het harde werken en opruimen loont. En al dat ik voor mezelf heb weten om te zetten in mezelf, in mijn leven, en de vele levenslessen die ik heb mogen leren door ze te doorleven en meester te maken, zijn mijn krachtige lichttools geworden. Lichttools die ik met alle liefde van de wereld met mensen wil delen die begeleiding nodig hebben met hun rugzak, zodat zij dit ook voor zichzelf kunnen leren en zo ook krachtige lichttools te kunnen creëren voor zichzelf.

Het leven is een reis, het is één groot avontuur waar we van het leven mogen proeven en veel levenservaringen op mogen doen. In die zin is het leven eigenlijk een feestje waar we voor gekozen hebben om dit aan den lijve te ervaren, in de dualiteit. En het is de dualiteit waar we als mens het meeste moeite mee hebben. Maar het leven is ook een reis waar we onszelf weer mogen herinneren. Herinneren wie we echt zijn, herinneren waar we vandaan komen, herinneren waar we naartoe gaan en herinneren wat we hier zijn komen doen. Herinneren is belangrijk, want iedere herinnering is letterlijk een bouwsteen die de weg uit deze dualiteit weer vrijmaakt, zodat we ons uitzicht steeds helderder te zien krijgen en niet meer zo snel verdwalen in alle ruis van deze wereld. Herinneren schept helderheid en helderheid schept rust, dit is nodig zodat we dichtbij onszelf kunnen blijven en zo meer vanuit ons hart kunnen leven. Herinneren is onderweg wakker worden uit onze diepe slaap. 

Ik wens je een fijne reis en mooie herinneringen toe.


Warme groet,

Ivette Geerman 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info